Mutant Sounds

Mutant Sounds

Det är tråkigt att rapidshare och andra filuppläggningsgrejser har börjat klanka på bloggar som Mutant Sounds. Det känns som att bloggar som denna är nuförtiden en av de få källor man har till att hitta schyssta skumma grejer, nu när soulseek är i princip dött, och piratebay och andra torrentsidor är kassa på musik som inte är typ Rhianna. Ingen förlorar på att mutant lägger upp te.x en grym finsk grottmänniskoskiva, och finska grottmänniskobandet får nio fans i stället för åtta.

Advertisements
1 comment
  1. Det är hemskt synd att musikbolagen jagar efter youtube-användare som lägger upp musik också. Det går ju så fort att få bort saker från internet i och med DMCA-lagen. Och en del grejer är helt otillgängliga tills det hamnar på internet. Eller så är det tillgänligt i form av att köpa gammal skiva, men skivan är så dyr att en får lägga hela månadspengen på den…

    Hej musikindustrin, digitalisera allt och gör det lättillgängligt och sökbart, sen har ni (nästan) mitt tillstånd att börja jaga efter folk som gör gratis reklamarbete åt er.

    mvh
    Grottan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: