Radio!

Snökaos i Stockholm ger lite förändringar. Ikväll kommer Från Big Bang till patriarkatet sändas på Planka.fm klockan 20.00. Det innehåller visdomsord från Charlott som har ett bra och konkret recept på hur vi krossar patriarkatet. Det bör inte missas. Maria kommer rapportera från Israel/Palestina och få en rundtur i Jerusalem av Katarina. De kommer också få en praktisk genomgång av nuläget i den Palestinsk-Israeliska konflikten från en aktivist bosatt i Jerusalem.

Det resterande programmet är dock uppskjutet två veckor, för att de flesta medverkande är insnöade i sina respektive hem/jobb etc. Om två veckor kommer alltså detta:

I veckans program kommer vi ta upp Transgender Awareness Week två veckor för sent, med förhoppningen att frågorna synliggörs mer än en vecka om året. Vi pratar trans-frågor, samhällets bemötande på dessa, terminologi och personliga upplevelser med vår gäst Alex. Vet du inte vad CIS är nu så vet du det efter programmet! Veckans program kommer även ägnas åt en diskussion kring hur vi skapar en stark antirasistisk rörelse trots/tack vare olika perspektiv. Berolin Diaz, Mathias Wåg och Nathan Hamelberg är gäster och hjälper oss förstå deras olika perspektiv, luckra upp diffus terminologi (intersektionalitet, identitetspolitik), och svarar på våra frågor (och era!) om vad som bör göras, konkret, i en antirasistisk kamp.

Alltså, Från Big bang till patriarkatet som vanligt, resterande program uppskjutet. Hej!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: