Fluffy M rekommenderar fler förorter!

Nu när ett decentraliseringsprojekt av internet har startat vill Fluffy Muffin passa på att langa några länkar som står utanför börsnoterade downtown-Facebook! Varsågod, en jättekort guide:

https://i0.wp.com/fc02.deviantart.net/fs46/f/2009/191/0/0/Cute_Rainbow_Poop_by_moo_cartoon.gif “Halv 8 i containern” är en dumpstringsblogg jag hittade genom Jeni Zupans fantastiska decentraliserade ickefacebooksida. Den geniala bloggen lägger ut mattips och recept av dumpstrad mat och inspirerar alla prekära att bota resursslöseriångesten.

https://i0.wp.com/fc02.deviantart.net/fs46/f/2009/191/0/0/Cute_Rainbow_Poop_by_moo_cartoon.gifGenom Masskultur & Ny Musik för Hållbar Utvecklings ickefacebooksida kan den som är trött på kvasi-alternativa hipsterjippon som exempelvis sponsras av multinationella företag (Grolsch t.ex. lol) hålla koll på en oberoende kulturförenings olika arrangemang.

https://i0.wp.com/fc02.deviantart.net/fs46/f/2009/191/0/0/Cute_Rainbow_Poop_by_moo_cartoon.gifOkej mitt nästa tips är ickefacebooksidan “Flyn som flytt” som är en konstnärlig skildring av insekternas liv runt om i världen. Vackert illustrerat, fantastiskt skrivet. Kanske internets mysigaste blogg.

Advertisements
3 comments
  1. Youtube är ju en fantastiskt ställe att hänga på ocksa, men är ju egentligen precis lika downtown som fejjan. Fast utan all ångest, och i stället bara glädje.

    Utöver det så har jag nog mest ett allmänt tips om en vill ladda ner musik som är lite svår att få tag på, och det är att googla bandet och skivan/EP:n på google.blogsearch.com så kommer det alltid upp massa hängivna, seriösa och generösa musikbloggsförfattare som mer än gärna delar med sig av obskyra småsläpp. Perfekt. Men även; stötta de små banden genom att köpa också och inte bara ladda ner. Såklart.

  2. Bra sätt att hitta softa musikbloggar på också!

    Heavy skev det där ovan, och Heavy skrev även detta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: